Autoschade? Bel: 0348- 690304

Veelgestelde vragen.

op autoschade-andeweg.nl

Vragen? Vind hier uw antwoord!

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen over diverse onderwerpen op Autoschade-Andeweg.nl

Moet ik een eigen risico betalen?

Het eigen risico is het gedeelte van het schadebedrag dat voor uw eigen rekening blijft. Dit deel van het schadebedrag moet u dus zelf betalen. Indien het een verhaalschade betreft wordt het eigen risico op de tegenpartij verhaald en aan u uitbetaald. Autoschade Andeweg heeft met de meeste verzekeringsmaatschappijen afspraken gemaakt over uw eigen risico. Zo komt het vaak voor dat uw eigen risico wordt gehalveerd of vervalt het in zijn geheel. Wij kunnen u hierover alle nodige informatie verstrekken.

Autoschade Andeweg is niet aangesloten bij Schadegarant,
heeft dat voor mijn eigen risico of schadevrije jaren gevolgen?

Verzekeringsmaatschappijen maken steeds meer gebruik van schadesturing. Zij sturen u het liefst naar bij hun aangesloten schadeherstelbedrijven. U bent dat meestal niet verplicht. In ruil daarvoor geven ze u een korting of gehele kwijtschelding van uw eigen risico. De zelfde korting geven wij u ook! Dus betrouwbare service, kwaliteitsreparatie en een persoonlijke benadering tegen dezelfde voorwaarde! Over onze kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Autobedrijf Andeweg bestaat al ruim 30 jaar, is lid van de FOCWA en BOVAG en wij zijn pas tevreden als de klant het ook is! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Hoe zit het met mijn merkgarantie?

Autoschade Andeweg levert uw gerepareerde auto af met vier jaar schriftelijke FOCWA garantie. Dit is volledige garantie op arbeid en onderdelen. Indien de merkgarantie van uw auto langer mocht zijn, neemt Autoschade Andeweg voor het reparatiedeel de merkgarantie over. U loopt dus geen enkel garantierisico op de reparatie.

Hoe regel ik vervangend vervoer?

Autoschade Andeweg beschikt over een aantal auto´s die wij inzetten als vervangend vervoer. U betaalt bij schadeherstel alleen de verreden brandstof van de leenauto. Wel zo gemakkelijk dus!

Repareert Autoschade Andeweg ook schades als u de schade zelf moet betalen?

Uiteraard, ook dan repareert Autoschade Andeweg uw autoschade . Wij stellen u een reparatiemethode voor die past bij uw budget, waardoor het voor u betaalbaar blijft. Het kan zijn dat de beschadigde onderdelen van uw auto vervangen kunnen worden door gebruikte originele merkonderdelen of door een hoogwaardige imitatie kwaliteit. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u dezelfde service en kwaliteit kan verwachten indien u de kosten voor de reparatie voor eigen rekening neemt.

Water gedragen lak, is dat waterverf?

Nee, water gedragen lak is absoluut geen waterverf. Waterverf is niet tegen een regenbui bestand. De lak die wij gebruiken is uiteraard wel bestand tegen water en alle andere weersinvloeden. Wij doen ons uiterste best om bij het spuiten van uw auto het milieu zo min mogelijk te belasten. Door toepassing van moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van een verdunner, gedeminiraliseerd water toe te passen voor het verspuitbaar maken van de lak. De kwaliteit van de lak is zeker niet minder. In veel gevallen is deze zelfs beter geworden. De kleurjuistheid, glanswaarde en beschermingsfunctie van de lak blijven gegarandeerd. De watergedragen lak wordt afgewerkt met een 2 componenten blanke lak waardoor deze lak beter bestand is tegen weersinvloeden.

Mijn auto is helemaal krom, komt dat weer helemaal goed?

Autoschade Andeweg gebruikt bij het herstel van autoschades als gevolg van een ernstige aanrijding een richtbank met meetsysteem. Met behulp van deze richtbank worden de chassismaten van de auto vergeleken met de fabrieksspecificaties. Bij een geconstateerde afwijking wordt de auto op de richtbank hydraulisch gericht. Als beschadigde delen niet meer gericht kunnen worden of niet meer aan de veiligheidseisen kunnen voldoen zoals die door de fabrikant gesteld zijn, worden deze vervangen. Doordat wij met behulp van dit meetsysteem de geringste afwijking van de carrosserie nauwkeurig kunnen vaststellen en herstellen, blijft uw auto voldoen aan de fabriekseisen. Zodoende is uw veiligheid en de kwaliteit van uw auto na herstel van de schade gewaarborgd.

Hoe lang moet ik wachten met het wassen nadat mijn auto gespoten is?

Autoschade Andeweg levert uw auto na reparatie gebruiksklaar af. Voor aflevering hebben wij uw auto reeds gewassen en zelfs gepoetst! Wij kunnen u advies geven over het “in de was”zetten van de lak van uw auto kort na de reparatie. Wij zijn u daarbij graag van dienst.
Indien u nog andere vragen heeft, laat het ons weten. Advies geven wij gratis, dat hoort bij onze service. Bezoek ons bedrijf of stuur een e-mail met uw vraag. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord.

Een aanvullende vraag?

Vragen die niet in de onderstaande lijst voorkomen kunt u stellen via mail of telefoon?

Neem contact met ons op

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...