Autoschade? Bel: 0348- 690304

Schade: wat nu?.

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd onderleggen

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. De schade dient gerepareerd te worden en er moet ook nog van alles worden geregeld.

Een telefoontje is genoeg


Schadeherstel is Vakwerk. Schadeherstel is meer dan alleen dat krasje wegwerken of een deukje eruit halen. Schadeherstel aan de nieuwste auto’s is een specialisme. En voor dit specialisme kunt u ook bij Focwa Autobedrijf Andeweg terecht. Door onze eigen schadeafdeling wordt uw auto perfect en volgens fabrieksspecificaties hersteld, uiteraard met 4 jaar garantie. Op schadeherstel op auto’s tot 7 jaar oud geven wij 10 jaar Akzo Nobel lakgarantie.

Enkele tips

  • Vul van tevoren thuis uw eigen gegevens in op het Europees Schadeformulier, zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, verzekeringsmaatschappij en polisnummer (mocht u onverhoopt een aanrijding krijgen, dan hoeft u niet meer tussen uw papieren te zoeken naar de juiste gegevens).
  • Vul op de plaats van het ongeval de voorzijde van het Europees Schadeformulier in en leg samen met de tegenpartij de feiten zo volledig mogelijk vast. Gebruik ook de middenstrook op het formulier om de situaties aan te geven. Maak een schets van de situatie in het daarvoor bestemde gedeelte (Doe dit altijd. Uw schets wordt echt niet beoordeeld op uw tekenkwaliteiten!)
  • noteer de gegevens van getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren.
  • maak foto’s van de situatie ter plaatse.
  • Zodra u thuis bent, kunt u in alle rust de achterzijde van het formulier invullen en nog details toevoegen m.b.t. de omstandigheden en de aansprakelijkheidsvraag.
  • Vergeet tot slot niet om beiden het Schadeformulier te ondertekenen (ook de achterzijde!).

Het Europees Schadeformulier

Of u een schade heeft in Nederland of elders in Europa, gebruik altijd het Europees Schadeformulier. De indeling van dit formulier is in iedere taal op dezelfde manier weergegeven. U heeft dus geen woordenboek nodig om het formulier in het buitenland in te vullen. Leg de formulieren naast elkaar en vul ze in. Onderteken het formulier altijd als u het met elkaar eens bent over de toedracht van de schade! Zorg ervoor dat u altijd een Europees Schadeformulier in uw auto heeft liggen.
europees-schadeformulier-auto
Schadeformulier

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...