Autoschade? Bel: 0348- 690304

Het bedrijf.

Een persoonlijke benadering

Een warm welkom

Bij binnenkomst in ons bedrijf zal u direct de persoonlijke benadering opvallen. Geen receptionist met stropdas, maar de eigenaar, tevens plaatwerker en spuiter binnen het bedrijf, Mark Andeweg, zal uw sleutel in ontvangst nemen. Hij zal samen met u het stappenplan en werkwijze doornemen. Hij kan u helpen bij het invullen van het schade-aangifteformulier en uw verzekeringmaatschappij inlichten.

Onze werkwijze

Vaststellen schade

vaststellen schadeDe eerste stap is het vaststellen van de schade aan uw auto. De auto wordt digitaal gefotografeerd zodat alle beschadigde delen nauwkeurig worden vastgelegd. Zo nodig worden hier al enkele onderdelen gedemonteerd om een duidelijk schadebeeld te verkrijgen. De kapotte onderdelen worden bij de desbetreffende merkdealer besteld. Dus gegarandeerd originele onderdelen van een goede kwaliteit!

Demontage en herstel

02Demontage van alle onderdelen, en een bestellijst maken van alle beschadigde delen.
Hierna worden de te vervangen onderdelen gedemonteerd. De vervormde delen worden indien nodig hersteld met behulp van richtapparatuur of een richtbank. Wij zijn in het bezit van 2 richtbanken met meetsysteem om uw auto, gegarandeerd 100% recht en volgens fabrieksnormen gerepareerd, weer op de weg te zetten.

Voorbewerking

24 Uitgeschuurd en wel staat de auto gereed in de spuitcabine. Hier zal de spuiter in 5 lagen de auto afspuiten.Nadat het plaatwerk klaar is gaat de auto naar de voorbewerking waar de auto strak gemaakt wordt. Bij het strakmaken wordt de auto klaargemaakt om te kunnen gaan spuiten. De nieuwe onderdelen worden nu ook spuitklaar gemaakt.

Spuiten

04Het spuiten is gereed. Geen kleurverschil en alle lasnaden weer netjes afgekit, zoals het origineel ook was.In de volgende fase wordt de lak gemengd met behulp van een computergestuurd systeem waarmee wij in staat zijn alle voorkomende kleuren te mengen. De auto gaat vervolgens de spuitcabine in en wordt daar volgens fabrieksnormen voorzien van een hoogwaardige watergedragen lak.

Afmontage en aflevering

05 wassen, poetsen en uitzuigen, dan is de auto weer gereed om af te leveren.
Tenslotte worden de nieuwe onderdelen afgemonteerd en afgesteld aan de auto. Voordat wij de auto weer aan u afleveren vindt er een uitgebreide kwaliteits- en eindcontrole plaats. De auto wordt tot slot als service van binnen en buiten gepoetst. Pas daarna wordt de auto weer aan u afgeleverd.

De voordelen?

  • Voor u gegarandeerde kwaliteit, vakmanschap en service.
  • Met ons kleine enthousiaste en vakkundige schadeteam zijn wij in staat alle mogelijke autoschade’s volledig in eigen beheer te herstellen.
  • De door ons opgebouwde expertise, procesbeheersing en efficiĆ«ntie staan voor u garant voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit prestatie.
  • Uw auto is bij ons in goede handen en voldoet na reparatie weer volledig aan alle fabriekseisen en u behoudt uw fabrieksgarantie.
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...